zondag 16 oktober 2011

Marathon van Amsterdam

Terwijl een groep lopers vandaag nog een lange duurloop van 35 kilometer (t.b.v de marathon van Terschelling) aan het lopen was, liep een andere groep de hele of halve marathon van Amsterdam. Volgens mij prima loop omstandigheden. Zonnetje (altijd leuk als er veel toeschouwers onderweg staan) en niet extreem warm. En dit zagen we vandaag weer terug in de tijden. Er is weer geweldig gelopen. Zeker Ahmad met 3:07 uur. Prachtige prestaties van iedereen. En ondanks een opspelende knie van Jan Hooghiemstra toch de marathon volbracht. Getuigd weer van doorzettingsvermogen.


Zo'n marathon heeft natuurlijk weer alles om mooie verslagen over te schrijven. Zo heeft Hans nog een mooi verslag geschreven over de marathon van Keulen. Geweldig om te lezen hoe hij deze marathon heeft beleefd en ervaren. Het verslag kun je lezen onder het tabblad/pagina verslagen, bovenaan.


Edward heeft naast het fotograferen er nog een nieuwe hobby bij: filmen. Hij heeft een mooie compilatie gemaakt van het weekend in Keulen en vooral de marathon.
http://www.youtube.com/watch?v=CAbs3tXgtX4

Afsluiting:



Afgelopen jaren is het een tendens geworden om na de marathontrainingen en marathon als afsluiting nog een met elkaar keer uit eten te gaan. Een gezellige avond om de trainingsperiode en wedstrijd af te sluiten en alle verhalen nog eens te vertellen en aan te horen. Dit jaar hebben we gekozen voor Restaurant Humphrey’s.

Op vrijdagavond 11 november zijn er vanaf 19.30 uur een aantal tafels gereserveerd voor onze loopgroep. Mocht je het leuk vinden om mee te gaan, schrijf je naam dan even op de lijst in de sporthal of mail naar loopgroepleeuwarden@gmail.com . Doe dit vóór 4 november!!! Dit geldt niet alleen voor de marathonlopers, maar ook voor de andere afstanden én toeschouwers. De kosten zijn €35,00 per persoon voor een drie gangen menu, inclusief drinken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten